Un dia et despertes i ja s'ha acabat l'estiu, fa fred i no saps com han arribat les Festes de Nadal! I després, d'aquí "dos dies" venen els Reis d'Orient!! Els petits de la casa voldran fer la carta perquè els portin tot allò que demanen.

Aquest any he dissenyat una carta (i el sobre) perquè ho tinguin més fàcil!

Descarrega-te-la aquí gratis!

Espero que t'agradi :)

 

Us agraeixo que compartiu el meu contingut sempre i quan en respecteu els drets d'autor. Aquestes imatges estan protegides i NO es poden fer servir per CAP us comercial. Es poden compartir sempre i quan se me'n reconegui l'autoria, i sobretot, cap de les meves obres poden ser reproduïdes o transformades per una obra derivada.

 

* Un día te despiertas y ya se acabó el verano, hace frío y no sabes cómo ¡ha llegado Navidad! Y después, en "dos días", vienen los Reyes Magos!! Los peques de casa querran escrivir la carta para que les traigan todo lo que piden.

Este año he diseñado una carta (y el sobre) ¡¡ para que lo tengan más fàcil !!

Descárgatela aquí gratis!

Espero que te guste :)

Os agradezco que compartáis mi contenido siempre y cuando respetéis los derechos de autor. Estas imágenes están protegidas y NO se pueden usar para NINGÚN uso comercial. Se pueden compartir siempre y cuando se me reconozca su autoría y, sobretodo, ninguna de mis obras pueden ser reproducidas o transformadas para una obra derivada.